Средњошколски центар Пале

Електронски дневник

Министарство просвјете и културе Републике Српске израдило је и учинило доступном мобилну апликацију „EDUKOM eDnevnik", намијењену родитељима и ученицима средњих, умјетничких и специјалних школа које користе Едуком – еДневник информациони систем.

Апликација је развијена у оквиру пројекта „Опремање васпитно-образовних установа у Републици Српској рачунарском опремом и софтвером", са циљем да унаприједи и олакша комуникацију свих учесника у образовном процесу. 

EDUKOM eDnevnik" мобилна апликација пружа приступ свим информацијама о школским активностима ученика кроз брзу, једноставну и безбиједну комуникацију између ученика, родитеља и наставника. Употребом ове мобилне апликације ученици у сваком моменту имају увид у своје школске активности и обавезе. 

Апликација је доступна на Google продавници (Google Play Store - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.edukom) и Huawei продавници (HuaweiAppGallery - https://appgallery.huawei.com/app/C107661897). 

Сви заинтересовани ученици и родитељи апликацију могу бесплатно преузети и инсталирати на своје мобилне телефоне. Потребно је да у претраживачу на Google или Huawei  продавници унесу "EDUKOM eDnevnik" и претрага ће вратити жељену апликацију. 

Електронски дневник можете отворити и у интернет прегледнику кликом на једну од понуђених опција: Едуком родитељ, Едуком ученик или Едуком наставник.